Gönderen Konu: Pratik Bilgiler  (Okunma sayısı 13797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uzumbaba

  • Sitelerimizi ziyaret ediniz
  • Yönetici
  • Tam Üye
  • *****
  • İleti: 126
  • Karma +0/-0
    • üzümbaba sitesi
Pratik Bilgiler
« : 27 Temmuz 2014, 01:55:14 »
Ya?am?m?zda herhangi bir konuda kolayla?t?r?c? pratik bilgiler, öneriler.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2014, 02:27:00 Gönderen: uzumbaba »

Çevrimdışı uzumbaba

  • Sitelerimizi ziyaret ediniz
  • Yönetici
  • Tam Üye
  • *****
  • İleti: 126
  • Karma +0/-0
    • üzümbaba sitesi
Ynt: Pratik Bilgiler
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2014, 02:07:46 »
?ÇECE??N?Z? 2 DAK?KADA BUZ G?B? YAPIN

Yaz?n yak?c? s?ca??nda so?uk bir içecek can?n?z çekti. Ama bir bakt?n?z ki, içecek so?utucu içinde de?il.
Çok da s?cak, öyle de içilmez ya...

Al?n size bir öneri:

1) Bir kab?n içine biraz bol buz doldurun
2)Buzu kar??t?rabilece?iniz kadar biraz su ekleyin
3)Kab?n içine iki yemek ka???? tuz at?n
Ka??kla kar??t?r?n VE;
içece?iniz me?rubat ya da neyse, kutusuyla birlikte kab?n içine at?n. ?ki dakikada(120 saniyede) me?rubat?n?z 10 derecenin alt?na iner.

Böyle bir öneriyi günlük bir gazeteden okuyunca payla?ay?m dedim.
iY? ?ÇMELER
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2014, 02:25:48 Gönderen: uzumbaba »

Çevrimdışı uzumbaba

  • Sitelerimizi ziyaret ediniz
  • Yönetici
  • Tam Üye
  • *****
  • İleti: 126
  • Karma +0/-0
    • üzümbaba sitesi
Ynt: Pratik Bilgiler
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2019, 00:44:57 »
Yumurta kaynarken çatlayabiliyor.

Yumuryay? suda kaynat?yorsunuz. Ondan sonra da bak?yorsunuz yumurta kaynarken çatl?yor.

Bunu önlemenin bir yolu var. Yumurtay? kaynat?rken suya bir yemek ka???? sirke at?n.
Denemeye de?er.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal